Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 07 shtator 2022

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës - Admirim Aliti, sot realizoi takime pune me drejtoreshën e Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave të Qasjes së Lirë në Informacionet me Karakter Publik - Plamenka Bojçeva.

Shkup, 5 shtator 2022
 
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, sot mori pjesë në hapjen e punimeve të Konferencës së gjashtë regjionale të trupave të pavarur për barazi në Evropën Juglindore.

 

Shkup, 5 shtator 2022
 
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, sot kishte një takim pune me Keti Vasileska –Drejtoresh e Inspektoratit Shtetëror Administrativ, me të cilën diskutuan për gjendjen aktuale të administratës publike në vend.

 

 

Shkup, 5 shtator 2022

Ministri  i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti, sot mori pjesë në hapjen e ekspozitës së organizuar nga Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve, në nder të Nënës Terezë, të titulluar: ,,Në zemër e kam popullin tim shqiptar”.

 

 

Ju njoftojmë se Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, si institucion kompetent për koordinimin e procesit të Reformave të Administratës Publike, e filloi procesin e hartimit të Strategjisë së Re të Reformave të Administratës Publike (2023 – 2030), me mbështetjen e siguruar tani më nga SIGMA. 

Shkup, 2 shtator 2022

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës - Admirim Aliti, sot mori pjesë në ceremoninë solemne të ndarjes së certifikatave për trajnimin e organizuar nga Agjencia e Zbatimit të Gjuhës, ku morrën pjesë një numër i konsiderueshëm i të punësuarve të administratës publike, të deleguar prej disa institucioneve.

Beograd, 2 shtator 2022

Si pjesë e delegacionit qeveritar, zëvendësministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës - Aleksandar Bajdevski po qëndron në Beograd, ku po mbahet eventi i rëndësishëm rajonal në suaza të iniciativës ,,Ballkani i Hapur”.

Shkup, 01 shtator 2022

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë (MSHIA), Admirim Aliti me ftesë të drejtorit të Agjencisë për Siguri Kombëtare, Viktor Dimovski, sot mori pjesë në festën e shënimit të Ditës së ASK-së.

Shkup, 30 gusht 2022

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë (MSHIA), Admirim Aliti, sot u takua me Mark K.Dietrich- zëvendës president i East West Management Institute dhe Goran Lazarevski – Drejtor i Civic Engagement Project (CEP) të USAID.

Pages