Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 29 nëntor 2022

Me ftesë të ambasadorit të Republikës së Shqipërisë – Ekselencës së tij – Fatos Reka, ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës - Admirim Aliti, mori pjesë në pritjen solemne, me rastin e Festës së 28-të Nëntorit – Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë.

Shkup, 28 nëntor 2022

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën : “ Në shërbim të kujt është balansuesi “, nën organizimin e Shoqatës së Qytetarëve CIVIL-Qendra për liri Shkup.

Shkup, 28 nëntor 2022

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe ReSPA, organizojnë Debat Publik, në lidhje me Projekt-Versionin e Strategjisë së Reformave të Administratës Publike 2023 – 2030.

Shkup, 28 nëntor 2022

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës - Admirim Aliti, sot u takua me përfaqësuesit e Shoqatës së shurdhmemeceve - “Mlad Znak”, nga Forumi arsimor rinor dhe me përfaqësues nga shkolla e mesme e Q.SH.SH.A.R. “Partenija Zografski”, me të cilët diskutuan për sfidat dhe problematikat e tyre.

 

Shkup, 28 nëntor 2022

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës u përfshi në mënyrë aktive ndaj masave për kursim për energji elektrike për të mirën e qytetarëve dhe në përgjithësi të tërë shtetit.

Shkup, 28 nëntor 2022

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës - Admirim Aliti, sot mori pjesë në vendosjen e themeleve të tempullit të dijes – fillimit të rikonstruimit të objektit të Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup.

Shkup, 17 nëntor 2022

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, në margjina të konferencës “Hapat e parë në drejtim të riorganizimit shtetërorë”, bashkë me Ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave- Ljupco Nikolovski, si dhe Steffen Hudolin- përfaqësues i lartë i Delegacionit të BE-së në Shkup, ishte pjesë e panelit të diskutimit.

 

 

Shkup, 17 nëntor 2022

Ministria për shoqëri informatike dhe administratë, me mbështetjen e Delegacionit të BE-së në Maqedoninë e Veriut, sot ka mbajtur një konferencë për riorganizim “ Hapat e parë drejtë riorganizimit shtetërorë”, konferencë kjo që përfshinte edhe ministrinë e ekonomisë si dhe bujqësisë, pylltarisë dhe ekonomisë së ujërave.

 

 

Tiranë, 15 nëntor 2022

Në suaza të takimit të katërmbëdhjetë të Këshillit Drejtues në nivel ministror të Shkollës Rajonale të Administratës Publike, të mbajtur në Tiranë, ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti, foli në diskutimin joformal të nivelit ministror.

Pages