Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 30 nëntor 2022

Studentët e Fakultetit Juridik pranë Univeristetit FON, sot ishin në vizitë në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, të mirëpritur nga ministri Admirim Aliti, ku nga afër u njohën me punën dhe me politikat e ministrisë.

Shkup, 29 nëntor 2022

,,Me ftesë të drejtoreshës së Drejtorisë së të Ardhurave Publike – Sanja Llukarevska, kisha kënaqësinë që të marr pjesë në takimin solemn, të organizuar për nder të Ditës së të Punësuarve Tatimorë.

Shkup, 29 nëntor 2022

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, sot u takua me  përfaqësuesit e Sindikatës së Administratës Shtetërore ku diskutuajn mbi ligjet dhe problematikat që tangojnë nëpunësit administrativ.

Shkup, 29 nëntor 2022

Hartimi i Planit Nacional për Udhëheqjen me Kualitet në Sektorin Publik 2023 – 2025, ishte tema e takimit të punës së ditës së sotme, të zhvilluar ndërmjet ministrit të Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe Aytug Gokse – Përfaqësues i Forumit Ekonomik Botëror (WEF).

Shkup, 29 nëntor 2022

Me ftesë të ambasadorit të Republikës së Shqipërisë – Ekselencës së tij – Fatos Reka, ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës - Admirim Aliti, mori pjesë në pritjen solemne, me rastin e Festës së 28-të Nëntorit – Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë.

Shkup, 28 nëntor 2022

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën : “ Në shërbim të kujt është balansuesi “, nën organizimin e Shoqatës së Qytetarëve CIVIL-Qendra për liri Shkup.

Shkup, 28 nëntor 2022

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe ReSPA, organizojnë Debat Publik, në lidhje me Projekt-Versionin e Strategjisë së Reformave të Administratës Publike 2023 – 2030.

Shkup, 28 nëntor 2022

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës - Admirim Aliti, sot u takua me përfaqësuesit e Shoqatës së shurdhmemeceve - “Mlad Znak”, nga Forumi arsimor rinor dhe me përfaqësues nga shkolla e mesme e Q.SH.SH.A.R. “Partenija Zografski”, me të cilët diskutuan për sfidat dhe problematikat e tyre.

 

Shkup, 28 nëntor 2022

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës u përfshi në mënyrë aktive ndaj masave për kursim për energji elektrike për të mirën e qytetarëve dhe në përgjithësi të tërë shtetit.

Pages