Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 27 tetor 2022

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti, sot realizoi takim konstruktiv me Kreun e Bashkësisë Fetare Islame Reisul Ulema H Hfz. Shaqir ef.Fetai, me të cilin diskutuan për situatën aktuale, planet dhe aktivitetet e ardhshme.

 

Shkup, 27 tetor 2022

Me ftesë të rektorit Izet Zeqiri, ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti, sot morri pjesë në kremtimin me rastin e shënimit të përvjetorit të gjashtë të Universitetit ,,Nënë Tereza” - Shkup.

Shkup, 26 tetor 2022
 
Brenda fushëveprimit të MSHIA dhe planeve të saj, në përpjekje për të krijuar një mjedis sa më të sigurte nga sulmet kibernetike, Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, i mirëpriti në takim pune, një delegacion i përbërë prej kompanive prestigjioze izraelite, ekspert në fushën e sigurisë kibernetike.

Ne, si Ministri e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, përgjegjëse për ligjet në lidhje me mediat, reagojmë ashpër në lidhje me sulmin e djeshëm ndaj gazetarit Zoran Bozhinovski.

Prishtinë, 25 tetor 2022

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti, pjesëmarrës në Samitin e Ballkanit Perëndimor 2022: “The Western Balkans Summit Pristina 2022 – Building bridges for peace, prosperity and solidarity”, nën organizimin e ,,Ekonomist” dhe me mbështetjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës, i cili po mbahet në Prishtinë.

Barcelonë, 25 tetor 2022
 
Zëvendësministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Aleksandar Bajdevski, bashkë me delegacionin e MSHIA-së po qëndron në Spanjë për vizitë studimore, në suaza të së cilës janë parashikuar aktivitete të shumta në aspekt të shkëmbimit të përvojave dhe njohurive, duke iu referuar çështjeve lidhur me administratën publike.

Shërbimet digjitale publike, paraqesin lehtësim për qytetarët dhe pikërisht për këtë MSHIA-ja, me përkushtim po punon në rritjen dhe në sigurimin e e-shërbimeve sa më efikase dhe më të dobishme.

Nëpërmjet Qendrave ,,Një Pikë Shërbimi”, për qytetarët janë të disponueshme të gjitha shërbimet të cilat janë të përfshira në Portalin Kombëtar të Shërbimeve Elektronike, ndërsa nëpunësit administrativë janë aty që t’ju ndihmojnë për t’i tejkaluar vështirësitë gjatë aplikimit për dokumente të caktuara

Shkup, 20 tetor 2022
 
Ministri për shoqëri inormatike dhe administratë, Admirim Aliti, sot u takua me rektorin e Universitetit “Sh. Kirili dhe Metodi" Shkup, Nikola Jankullovski.

Shkup, 20 tetor 2022

Në takimin e sotëm, të zhvilluar ndërmjet ministrit të Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti dhe kryetarit të Sindikatës së Punëtorëve të Administratës, Organeve Gjyqësore dhe Shoqatave të Qytetarëve - z. Tërpe Deanoski.

 

Pages