Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 30 gusht 2018

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski dhe Drejtori i Bankës Botërore për Maqedoninë dhe Kosovën, Marko Mantovanelli, sot mbajtën një konferencë për shtyp.
Ata e paraqitën Raportin e Vlerësimit mbi Pjekurinë e kapaciteteve për

29 gusht 2018, Shkup

Në ministrinë për shoqëri informatike dhe administratë u mbajt takimi i punës në mes ministres për punë dhe politikë sociale Mila Carovska, ministres së drejtësisë Renata Deskoska, ministrit për financa Dragan Tevdovski, zv/ministrit për shoqëri informatike dhe administratë Aleksandar Bajdevski dhe

Shkup, 22 gusht 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski sot realizoi takim me delegacionin e Ministrisë federale të ekeonomisë dhe energjetikës, Odën e tregtisë së Gjermanisë dhe Komitetin lindor-shoqata e Evropës lindore e tregëtisë gjermane e udhëhequr nga zotëri Helge Tolksdorf, udhëheqës i sektorit

  Në mungesë të argumenteve, pasi ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski i publikoi të gjitha informatat në lidhje me planet vjetore për punësim dhe punësimet e reja në sektorin publik, VMRO-DPMNE-ja, sot ka publikuar dokumente të cilat vetëm konfirmojnë atë që Qeveria

Shkup, 21 gusht 2018

Në kuadër të bashkëpunimit të veçantë ndërmjet Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Ministrisë së mbrojtjes dhe Ministrisë për punë të brendshme në fushën e sigurisë kibernetike dhe me mbështetjen e Bankës Botërore, në fillim të vitit 2018-të, u mbajt

Shkup, 20 gusht 2018

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski, mbajti konferencë për shtyp me rastin e akuzimeve nga VMRO-DPMNE-ja, për planet vjetore të institucioneve dhe punësimeve të reja në sektorin publik.
"Lidhur me akuzat e VMRO-DPMNE-së, devijimi nga afati ligjor i përcaktuar

Shkup, 10 gusht 2018

Ministria për Shoqëri Informatike dhe Administratë, aktualisht po punon rreth raportit të parë gjashtëmujor për zbatimin e Strategjisë për Reforma në Administratën Publike, të miratuar nga Qeveria në shkurt të këtij viti. Në përputhje me Strategjinë, Ministria për

Shkup, 26 korrik 2018

Delegacioni qeveritar i përbërë nga Dragan Tevdovski – Ministër i Financave, Damjan Mançevski – ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe Zorica Apostolska - ministre përgjegjëse për investimet e huaja, mëngjesin e sotëm nderoi dhe vendosën kurora lulesh para monumentit të viktimave të tërmetit në

Shkup, 26 korrik 2018

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, sot mbajti konferencë për shtyp. Në konferencën për shtyp, Ministri Mançevski prezantoi Strategjinë dhe Planin aksional për të dhënat e hapura.
"E kemi të njohur se të dhënat e

Pages