Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 26 qershor 2018

Ministria për shoqëri informatike dhe administratë me përkrahje të Misionit të OSBE-së në Shkup sot organizoi takim pune të Rrjetit të njësive organizative për udhëheqje me burimet njerëzore. Në këtë takim pune morrën pjesë 25 përfaqësues-anëtarë të Rrjetit nga institucionet e administratës shtetërore në nivel qendror, nga njësitë e

Shkup, 26 qershor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski realizoi takim pune me homologun grek ministrin për politikë digjitale, telekomunikim dhe media Nikos Papas. Në takim u bisedua për mundësinë e uljes së çmimeve të roaming-ut ndërmjet Maqedonisë dhe Greqisë. Ministri Mançevski informoi për memorandumin

Shkup, 26 qershor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski realizoi takim pune me Eurokomisaren përgjegjëse për shoqërinë informatike dhe ekonominë Maria Gabriel. Në takim u bisedua për dokumentin e prezantuar nga ana e Komisionit Evropian e cila

Shkup, 25 qershor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski u drejtua në Kuvendin digjital i cili sot dhe neser do të mbahet në Sofje të Republikës së Bullgarisë. Kuvendi digjital është nën organizimin e Komisionit Evropian dhe Ministrisë për transport, teknologjisë informatike dhe komunikim dhe të

Shkup, 24 qershor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski dhe ministrja për punë dhe politikë sociale Milla Carovska u drejtuan në konferencën ministrore e cila po mbahet në Marakeç të Marokos në kuadër të forumit ndërkombëtar për

Shkup, 23 qershor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski në kuadër të vizitës në Marakesh të Marokos u drejtua në punëtorinë me temë: “Arritjet dhe sfidat në reformën e administratës publike në vendet e Ballkanit Perëndimor”. Punëtoria është nën organizim të ReSPA-së dhe është në kuadër të forumit

Shkup, 22 qershor 2018

Zv/ministri për shoqëri informatike dhe administratë Aleksandar Bajdevski u drejtua në takimin e drejtorëve të instituteve dhe akademive për administratë publike e cila po mbahet në Sofje të Republikës së Bullgarisë. Zv/ministri Bajdevski foli për të drejtën dhe obligimin e të punësurave në

Shkup, 21 qershor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski është në vizitë treditore në Marakesh, Maroko, ku po mbahet forumi ndërkombëtar për administratën publike me temë: “Transformimi i pushtetit për realizimin e qëllimeve për zhvillim të qëndrueshëm” nën organizim të Kombeve të Bashkuara.

Shkup, 19 qershor 2018

Ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski, sot ishte pjesë e forumit për politikat publike në temë: "Ballafaqimi me dezinformata - qasje e kombinuar e autoriteteve, shoqërisë qytetare dhe mediave për zgjidhje afatgjate", organizuar nga USAID-i, Qeveria e Republikës së Maqedonisë, Komuna Veles dhe organizatat qytetare.

Pages