Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 11 dhjetor 2018

Ministri i shoqërisë informatike dhe

Shkup, 11 dhjetor 2018

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski u drejtua në prezantimin e draft-Studimit të fizibilitetit për Parkun shkencoro teknologjik në Shkup. Bartës i projektit është Fondi për inovacion dhe zhvillim teknologjik, ndërsa impementohet në bashkëpunim me Ministrinë e

Shkup, 08 dhjetor 2018

Më 7 dhjetor të vitit 2018 në organizim të Bibliotekës nacionale universitare – “Shën Klimenti i Ohrit”, delegacioni qeveritar në përbërje prej ministrit përgjegjës për përmirësimin e klimës së investimeve për kompanitë vendore Zoran Shapuriq,

Shkup, 7 dhjetor 2018

Ministri i shoqërisë informatike dhe admistratës Damjan Mançevski, sot me grupin punues përgjegjës për përgatitjen e Planit operativ nacional për internetin brezgjerë, po finalizojnë projekt-tekstin e planit nacional.
Pasi me grupin e punës do të

Shkup, 6 dhjetor 2018

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski, sot e hapi ngjarjen ,,Dita e Nokia-s në Maqedoni“, nën organizimin e Nokia-s dhe partnerit për Maqedoninë, ICS - Consulting Engineering. Në fjalimin e tij, ministri Mançevski iu referua aktiviteteve rreth të cilave aktualisht

Shkup, 30 nëntor 2018

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës mori pjesë në sesionin e sotëm të informimit kushtuar propozimeve dhe ndryshimeve në Ligjin për Mbikëqyrje Inspektuese.
"Pas analizës së gjendjes faktike

Berlin, 30 nëntor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski u drejtua në Konferencën “Freedom Online” e cila po mbahet në Berlin

Shkup, 27 nëntor 2018

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski, sot ishte pjesë e diskutimit dhe prezantimit të Raportit të parë nacional nga monitorimi i reformave të administratës publike, të zbatuara

Shkup, 26 nëntor 2018

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski, në konferencën e sotme për shtyp e prezantoi propozim-buxhetin e MSHIA-së, për vitin 2019-të.
Buxheti i përgjithshëm i MSHIA-së për vitin 2019-të është 1.554.840.000 denarë dhe shënon një rritje të vogël

Pages