Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 22 nëntor 2018

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Zoran Zaev së bashku me ministren për punë dhe politkë sociale Milla Carovska dhe zëvendësministrin për shoqëri informatike dhe administratë Aleksandar Bajdevski sot në Qeverinë

Bruksel, 21 nëntor 2018

Maqedonia në vitin 2019 do të kryesojë me Shkollën rajonale të administratës publike. Kryesia i është dhënë sot zyrtarisht ministrit të shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevskit në kuadër të seancës së nëntë të Bordit drejtues në nivel ministror e cila u mbajt në

Shkup, 21 nëntor 2018

Sot, në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë u mbajt seanca e katërt e Këshillit për reforma në administratën e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, me të cilën kryesonte kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev, ndërsa ishin të pranishëm edhe

Shkup, 19 nëntor 2018

Ministria për shoqëri informatike dhe administratë sot organizoi debat publik për propozim-Ligjin e ri për shërbimet inspektuese. Qëllimi i debatit është që përmes diskutimit të hapur dhe debatit të përmirësohet teksti i Ligjit i cili tashmë është i publikuar në

Prishtinë, 16 nëntor 2018

Më 15 dhe 16 nëntor Sekretari shtetëror i ministrisë për shoqëri informatike dhe administratë Jahi Jahija ishte në vizitë pune në Prishtinë, Republika e Kosovës. Gjatë kësaj vizite sekretari realizoi disa takime pune me ministrin për administratë publike Mahir Jagçillar, drejtorin e Institutit për administratë

Shkup, 16 nëntor 2018

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës sot prezantoi raportin e parë gjysmëvjetor për zbatimin e Strategjisë dhe Planit Aksional për Reforma në Administratën Publike. Në ngjarjen publike, u drejtuan zëvendësministri i shoqërisë informatike dhe Administratës,

Sofje, 15 nëntor 2018

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski dhe drejtori i Fondit për Inovacione, Jovo Despotovski, sot realizuan takim pune me euromomisioneren për Ekonomi dhe Shoqëri Digjitale, Maria Gabriel.
Takimi u realizua në kuadër të

Shkup, 14 nëntor 2018

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës, më 13 nëntor, e mbajti Konferencën e anëtarëve të Rrjetit të njësive organizative të menaxhimit të burimeve njerëzore. Në ngjarje të pranishëm ishin më shumë se gjashtëqind përfaqësues nga institucionet e sektorit publik. Kjo

Shkup, 14 nëntor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë organizon debat publik për propozim-Ligjin për mbikëqyrje inspektuese. Ngjarja ka për qëllim përfshirjen e të gjitha palëve të interesuara gjatë finalizimit të Ligjit. Debati publik do të mbahet më 19 nëntor (e hënë), me fillim prej orës 11:00 në hotelin Holiday Inn

Pages