Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 03 tetor 2018

Takimi i tetë i Grupit special për reforma në administratën publike (GS-RAP) në mes Komisionit Evropian dhe Republikës së Maqedonisë u mbajt gjatë këtyre dy ditëve të fundit në Shkup si pjesë e trupave punues të Marrëveshjes për stabilizim

Shkup, 02 tetor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski e hapi konferencën “Më të fortë me Cisko” nën organizim të Cisko-Maqedoni. Ministri Mançevski iu referua projekteve në të cilat Ministria për shoqëri informatike dhe administratë është duke punuar aktualisht me qëllim të

Shkup, 01 tetor 2018

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Zoran Zaev dhe Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski sot u drejtuan në orën e parë solemne

Shkup, 27 shtator 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë sot ishte pjesë e hapjes së konferencës së Odës ekonomike për teknologji informatike dhe komunikim (MASIT) ku iu referuan aspekteve të digjitalizimit në Maqedoni. “Do të fillojë më historinë e fabrikës së kubeve Lego

Shkup, 21 shtator 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski mbajti konferencë për shtyp për prezentimin e hartimit të detajuar në territorin e Republikës së Maqedonisë për qasje të rrjeteve të shpejta dhe super të shpejta

Shkup, 20 shtator 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski mbajti konferencë për shtyp në të cilën

Shkup, 18 shtator 2018

Me qëllim të vendosjes së standardeve për udhëheqje me cilësi në administratën e Republikës së Maqedonisë, Ministria për shoqëri informatike dhe administratë (MSHIA) zbaton aktivitete për implementimin e “Kornizës së

Shkup, 17 shtator 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski sot realizoi takim pune me përfaqësuesin e OSBE-së për liri

Shkup, 13 shtator 2018

Ministria për shoqëri informatike dhe administratë prej sot në faqën e saj të internetit mundëson mjetin ku mund të raportoni presionin në vendin e punës. Ministri merr përsipër të përcjellë gjitha raportimet e marra tek organet kompetente për veprim të tutjeshëm. Raportimi është anonim por përderisa personi i cili

Pages