Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 27 dhjetor 2018

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës publikoi versionin e punës së Planit nacional operativ broadband.

Për ta përgatitur këtë dokument MSHIA-ja,në fillim të janarit të këtij viti, formoi katër grupe punuese,

Shkup, 24 dhjetor 2018

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës, sot e prezantoi portalin e ri për të dhënat e hapura. Në debatin publik për përfitimet nga rritja

Shkup, 18 dhjetor 2018

Zëvendësministri i shoqërisë informatike dhe administratës Aleksandar Bajdevski, u drejtua në tryezën e rrumbullakët e titulluar:

Shkup, 14 dhjetor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski sot mori pjesë në takimin e punës me personat udhëheqës të institucioneve dhe oficerët për të dhënat e hapura. Takimi u mbajt në kuadër të

Shkup, 11 dhjetor 2018

Ministri i shoqërisë informatike dhe

Shkup, 11 dhjetor 2018

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski u drejtua në prezantimin e draft-Studimit të fizibilitetit për Parkun shkencoro teknologjik në Shkup. Bartës i projektit është Fondi për inovacion dhe zhvillim teknologjik, ndërsa impementohet në bashkëpunim me Ministrinë e

Shkup, 08 dhjetor 2018

Më 7 dhjetor të vitit 2018 në organizim të Bibliotekës nacionale universitare – “Shën Klimenti i Ohrit”, delegacioni qeveritar në përbërje prej ministrit përgjegjës për përmirësimin e klimës së investimeve për kompanitë vendore Zoran Shapuriq,

Shkup, 7 dhjetor 2018

Ministri i shoqërisë informatike dhe admistratës Damjan Mançevski, sot me grupin punues përgjegjës për përgatitjen e Planit operativ nacional për internetin brezgjerë, po finalizojnë projekt-tekstin e planit nacional.
Pasi me grupin e punës do të

Shkup, 6 dhjetor 2018

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski, sot e hapi ngjarjen ,,Dita e Nokia-s në Maqedoni“, nën organizimin e Nokia-s dhe partnerit për Maqedoninë, ICS - Consulting Engineering. Në fjalimin e tij, ministri Mançevski iu referua aktiviteteve rreth të cilave aktualisht

Pages