Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 26 korrik 2018

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, sot mbajti konferencë për shtyp. Në konferencën për shtyp, Ministri Mançevski prezantoi Strategjinë dhe Planin aksional për të dhënat e hapura.
"E kemi të njohur se të dhënat e

Shkup, 24 korrik 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe adminstratë Damjan Mançevski, sot në kuadër të seancës së Komisionit për Transport dhe Lidhje, mbajti një konferencë për shtyp ku u shqyrtuan ndryshimet në Ligjin për Shërbimet

Tbilisi, 19 korrik 2018

Ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë Damjan Mançevski është pjesë e konferencës ndërkombëtare për partneritetin e hapur qeveritar, i cili po mbahet në Tbilisi të Gjeorgjisë.
Ministri Mancevski ishte njëri nga folësit në sesionin e panelit me temë: "Nga angazhimi në bashkë-krijim.

Shkup, 19 korrik 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski, realizoi takim pune me ministrin për administratë publike të Estonisë, Janek Magi.
Në takim ata diskutuan për procesin e digjitalizimit të Estonisë dhe përvojat pozitive të cilat mund të transferohen

Shkup, 18 korrik 2018

Sot u mbajt takimi i dytë i Sekretariatit për Reforma në Administratën Publike i kryesuar nga Shefi i Sekretariatit Aleksandar Bajdevski - Zëvendësministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës. Në takim u diskutua rreth statusit të realizimit të aktiviteteve të Planit aksional të Strategjisë për Reforma

Shkup, 16 korrik 2018

Në seancën e pestë të Këshillit Nacional të TIK-ut u shqyrtuan dhe u miratuan Strategjia Nacionale për Sigurinë Kibernetike (Cyber Security) 2018-2020 dhe Strategjia për të dhënat e hapura 2018-2020 me

Shkup, 09 korrik 2018

Ministria për Shoqëri Informatike dhe Administratë organizoi evenimentin e dytë publik për "Partneritetin e Hapur Qeveritar - dialogu me organizatat e shoqërisë qytetare për Planin Nacional Aksional 2018-2020". Qëllimi i evenimentit ishte që të prezantohet Projekt-Plani Aksional për Partneritetin e Hapur Qeveritar i

Shkup, 04 korrik 2018

Zëvendëskryeministri i Qeverisë i obliguar për çështjet ekonomike d-r Koço Angjushev dhe ministri për shoqëri informatike dhe

Shkup, 04 korrik 2018

Ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë Damjan Mançevski, sot është pjesë e takimit të ministrave të ekonomisë në kuadrin e procesit të Berlinit. Takimi është pjesë e një sërë takimesh në kuadër të Samitit të Londrës për vendet e Ballkanit Perëndimor. Për Maqedoninë, është e një rëndësie të veçantë që në këtë

Pages