Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 18 shkurt 2019

Kryetari i Qeverisë së Republikës se Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, i

Shkup, 14 shkurt 2019

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski dhe ministri i inovacionit dhe ndërmarrësisë së R. së Kosovës Besim Beqaj sot realizuan takim pune

Shkup, 13 shkurt 2019

Duke e pasur parasysh transformimin digjital dhe revolucionin e katërt industrial, është e domosdoshme përfshirja e të gjitha palëve në koordinimin e përbashkët me qëllim të mbështetjes së tranzicionit të ekonomisë dhe tregut vendas.

Shkup, 11 shkurt 2019

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës, Ministria e drejtësisë dhe Akademia e gjykatësve dhe prokurorëve publik nënshkuran memorandum për bashkëpunim.

Shkup, 08 shkurt 2019

Qëndrimi i Ministrisë së shoqërisë informatike dhe administratës në lidhje me komunikatën e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audivozuele është siç vijon:

Shkup, 08 shkurt 2019

Më shumë se 43 milion denarë janë të parashikuara për zhvillimin e aftësive digjitale dhe vendeve të reja të punës me Planin e ri operativ për punësim për vitin 2019-të, të miratuara nga Qeveria.

Shkup, 05 shkurt 2019

Maqedonia iu bashkangjit 140 vendeve të botës të cilët sot e shënojnë Ditën ndërkombëtare të internetit më të sigurtë me moton “Së bashku për internet më të mirë”. Shënimi i kësaj dite paraqet thirrje

Shkup, 30 janar 2019

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski, ministri pa resor i oliguar për

Shkup, 25 janar 2019

Fondi evropian për Ballkanin (EFB) e publikoi​ thirrjen e re për bursa  për nëpunësit administrativ. Programi njëvjeçar arsimor i përkrah administratat e Ballkanit perëndimor nëpërmjet edukimit dhe motivimit të nëpunësve publik që t'i praktikojnë dhe t'i aplikojnë pаrimet evropiane të administratës publike.

Pages