Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Тalin, 27 mars 2019

Zëvendësministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Aleksandar Bajdevski gjendet në vizitë pune në Talin, Estoni.
Ai, bashkë me përfaqësuesit e MSHIA-së, sot realizoi takim me Piter Urb-in, shef i njësisë së marrëdhënieve ndërkombëtare, RIA

Shkup, 27 mars 2019

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës, prej sot në web-faqen e saj mundëson mjetin ku mund të denoncohet presioni në vendin e punës. Ministria është përgjegjëse që

Shkup, 21 mars 2019

Më datë 21.03.2019 (e enjte), në hotelin ,,Aleksandar Palace” – Shkup, u mbajt debati i hapur me temë ,,Si të arrihet deri te shërbimet më cilësore të ofruara për qytetarët”, nën organizim të Qendrës për menaxhim me ndryshime dhe Ministrisë së shoqërisë

Shkup, 18 mars 2019

Ministi i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski, mbajti fjalim gjatë hapjes së Javës së robotikës – Robomak 2019
Ngjarja organizohet nga Fakulteti i Elektroteknikës dhe Teknologjive Informatike pranë Universitetit ,,Shën Kirili dhe Metodi”, me rastin e

Sofje, 15 mars 2019

Zëvendësministri i shoqërisë informatike dhe administratës Aleksandar Bajdevski, realizoi takim pune me eurokomesaren për ekonomi dhe shoqëri digjitale Maria Gabriel. Në takim morrën pjesë edhe ish zëvendësministri dhe ministri i

Shkup, 13 mars 2019

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës, organizoi debat të hapur rreth Propozim-Ligjit për shërbimin e lartë udhëheqës.

Shkup, 12 mars 2019

Sot në Shkup, u prezantua Programi tre vjeçar ,,Shkollat e shekullit XXI“, qëllimi i së cilit është të kontribuohet drejt përmirësimit të arsimit fillor në vendet e Ballkanit Perëndimor dhe fëmijëve të moshës prej 10 deri në15 vjeç t’ju mundësohet t’i zhvillojnë aftësitë e mendimit kritik, zgjidhjes së

Shkup, 12 mars 2019

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës shënon javën globale të Patneritetit të Hapur Qeveritar, me debatin e hapur me temë: ,,Ku jemi dhe cilat janë hapat e mëtejshëm në

Shkup, 11 mars 2019

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës në bashkëpunim me katër dhomat e tregtisë formuan grup pune me detyrën që t’i definojnë kriteret dhe të kryejnë zgjedhje të TIK-

Pages