Shpërndaje:

LAJMËRIME

22 shkurt 2018, Shkup

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, dhe drejtoresha e DAP-së, Sanja Llukarevska do të mbajnë konferencë të perbashkët shtypi

1 shkurt 2018, Shkup

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, dhe drejtori i Bankës Shtetërore në Maqedoni, Marko Mantovanelli, do të mbajnë konferencë të përbashkët për shtyp

Shkup, 11 janar 2018

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës organizon debat publike për draft- versionet nga Strategjia për reforma në administratën publike 2018-2022 dhe planit Aksional për Strategjinë.

Shkup, 19 dhjetor 2017

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, dhe koordinator i përhershëm I BE-së dhe përfaqësuseja e UNDP-së në Maqedoni Luiza Vinton, do të shpallin fillimin e projektit “Një pikë shërbimi” dhe fillimit të analizës funksionale horizontale të administratës publike.

Shkup, 18 Djetor 2017

Ministri i Shoqerisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski ,bashkë me ambasadorin amerikan ,Jess Baily, zyrtarisht do ta hapin punëtorinë PeaceTech Exchange e dizajnuar për të punësuarit në insitucionet qeveritare. Ngjarja do të mbahet sot në ora 10, në hotelin Bushi Resort në Shkup.

6 dhjetor 2017, Shkup

Ministri i Shoqëri Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, do të mbajë konferencë për shtyp.

Pages