Shpërndaje:

LAJMËRIME

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, të enjten me datë 29.12.2022 , është duke e organizuar debatin publik për Draft versionin e Strategjisë Nacionale për TIK të Republikës së Maqedonisë së Veriut 2023-2027.

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe ReSPA, organizojnë Debat Publik, në lidhje me Projekt-Versionin e Strategjisë së Reformave të Administratës Publike 2023 – 2030.

Të nderuar,

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe e Administratës, më datë 31 tetor 2022, (e hënë), organizon Debat Publik në lidhje me Ligjin e të Punësuarve në Sektorin Publik dhe Ligjin e Nëpunësve Administrativë.

Shkup, 14 shtator 2022

Shkolla Rajonale e Administratës Publike (ReSPA) dhe OECD/SIGMA, nesër më datë 15.09.2022, me fillim në ora 09:30, organizojnë konferencë ministrore të Ballkanit Perëndimor mbi Reformat e Administratës Publike, në të cilën do të drejtohen kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut – Dimitar Kovaçevski dhe ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti.

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës - Admirim Aliti, nesër më datë 23 shkurt 2022 (e mërkurë), do të drejtohet në konferencën e nivelit të lartë, për të promovuar Planin Nacional Aksional mbi Partneritetin e Qeverisjes së Hapur 2021 – 2023 dhe shënimin e dhjetëvjetori

Nesër, më datë 14 dhjetor 2021, në Seul të Republikës së Koresë, 

Më datë 22 dhe 23 shtator, do të zhvillohet “online” Forumi Rajonal i Inovacioneve të Unionit Ndërkombëtar të Telekomunikacioneve (ITU) për Evropën, në të cilin fjalimin hyrës do ta ketë

Të nderuar,

Pages