Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

25 janar 2023

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Admirim Aliti foli në ngjarjen “Prezantimi publik i projektit të BE-së - BE për lirinë e shprehjes: harmonizimi i legjislacionit kombëtar të medias me ligjin e BE-së dhe standardet evropiane të medias”.

Shkup, 25 janar 2023

Sot, në hapësirat e Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, u mbajt takimi inicial i punës ndërmjet përfaqësuesve të Ministrisë dhe kolonelit Sedric Grousset - Udhëheqës i projektit të Drejtorisë për Bashkëpunim në Sferën e Sigurisë dhe Mbrojtjes në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe për Evropën të Republikës së Francës dhe znj. Anita Ramadanova - asistente e Atasheut për Siguri të Brendshme në Ambasadën e Republikës së Francës në Shkup.

Shkup, 23 janar 2023

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës, Admirim Aliti e priti në një takim pune, ambasadorin e Bashkimit Evropian në Maqedoninë e Veriut, shkëlqesinë e tij, z.Dejvid Geer.

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

25 janar 2023

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Admirim Aliti foli në ngjarjen “Prezantimi publik i projektit të BE-së - BE për lirinë e shprehjes: harmonizimi i legjislacionit kombëtar të medias me ligjin e BE-së dhe standardet evropiane të medias”.

Shkup, 25 janar 2023

Sot, në hapësirat e Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, u mbajt takimi inicial i punës ndërmjet përfaqësuesve të Ministrisë dhe kolonelit Sedric Grousset - Udhëheqës i projektit të Drejtorisë për Bashkëpunim në Sferën e Sigurisë dhe Mbrojtjes në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe për Evropën të Republikës së Francës dhe znj. Anita Ramadanova - asistente e Atasheut për Siguri të Brendshme në Ambasadën e Republikës së Francës në Shkup.

Shkup, 23 janar 2023

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës, Admirim Aliti e priti në një takim pune, ambasadorin e Bashkimit Evropian në Maqedoninë e Veriut, shkëlqesinë e tij, z.Dejvid Geer.

Pages