Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 8 mars 2023

Sot, kisha nderin të takohem me ambasadorin e Mbretërisë së Holandës në Republikën e Maqedonisë së Veriut, shkëlqesinë e tij Dirk Jan Kop.

Shkup, me datë 06.03.2023

“Jemi të përkushtuar fuqishëm për aplikimin e transformimit digjital si  mundësi për të përfshirë numër më të madh të grave në sipërmarrjet, për të krijuar shërbime dhe kushte , që gratë të kenë të njëjtat mundësi si meshkujt; Theks i veçantë do t'i kushtohet lidershipit si faktor kyç në këto transformime, në drejtim të përfaqësimit të plotë dhe të barabartë të grave në të gjitha nivelet dhe në të gjitha fushat. "

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Gëzuar 8 Marsin!

Shkup, me datë 06.03.2023

“Jemi të përkushtuar fuqishëm për aplikimin e transformimit digjital si  mundësi për të përfshirë numër më të madh të grave në sipërmarrjet, për të krijuar shërbime dhe kushte , që gratë të kenë të njëjtat mundësi si meshkujt; Theks i veçantë do t'i kushtohet lidershipit si faktor kyç në këto transformime, në drejtim të përfaqësimit të plotë dhe të barabartë të grave në të gjitha nivelet dhe në të gjitha fushat. "

Shkup, 01 mars 2023

Duke folur në panelin e titulluar: “Transformimi digjital dhe e ardhmja e TI-së: Ngritja e udhëheqjes publike dhe korporative në nivelin tjetër”, zëvendësi i ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës - Aleksandar Bajdevski theksoi përkushtimin lidhur me  përshpejtimin e transformimit digjital dhe shfrytëzimin e përfitimeve prej tij, në dobi të qytetarëve dhe të gjithë shoqërisë.

Pages