Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Sarajevë, 29 mars 2023

Zëvendësi i ministrit të Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës - Aleksandar Bajdevski, mori pjesë në konferencën në Sarajevë "Investimi në Digjitalizimin e Ballkanit Perëndimor", në suaza të së cilës u zhvillua edhe takimi koordinues i donatorëve kushtuar temës: Tregu i përbashkët rajonal në Ballkanin Perëndimor - Zona Digjitale Rajonale.

Министерството за информатичко општество и администрација ги поканува сите заинтересираните поединци и организации да учествуваат на втората јавна консултација по однос на Предлог на законот за изменување и дополнување на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, притоа земајќи предвид дека целта е усогласување на националната правна рамка со Директивата за аудиовизуелни медиумски услуги на Европската Унија и меѓународните стандарди, како и зајакнување на капацитетите на регулаторното тело за соодветно спроведување на новите надлежности и промовирање на саморегулација и корегулација.

Shkup, 24 mars 2023

Zëvendësi i ministrit të Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Aleksandar Bajdevski, u drejtua në Punëtorinë e 13-të të Grupit Punues mbi sigurinë kibernetike të infrastrukturës kritike (CICWG), nën organizim të MSHIA-së dhe me mbështetje të USAID-it.

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Sarajevë, 29 mars 2023

Zëvendësi i ministrit të Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës - Aleksandar Bajdevski, mori pjesë në konferencën në Sarajevë "Investimi në Digjitalizimin e Ballkanit Perëndimor", në suaza të së cilës u zhvillua edhe takimi koordinues i donatorëve kushtuar temës: Tregu i përbashkët rajonal në Ballkanin Perëndimor - Zona Digjitale Rajonale.

Shkup, 24 mars 2023

Zëvendësi i ministrit të Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Aleksandar Bajdevski, u drejtua në Punëtorinë e 13-të të Grupit Punues mbi sigurinë kibernetike të infrastrukturës kritike (CICWG), nën organizim të MSHIA-së dhe me mbështetje të USAID-it.

 

Republika e Maqedonisë së Veriut tashmë tre vjet është anëtare e plotë e Aleancës së vendeve më të fuqishme, më me ndikim dhe më të sigurt në botë.
NATO do të thotë siguri, por edhe perspektivë, zhvillim dhe paqe për qytetarët.

 

Pages