Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 3 nëntor 2022
 
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, sot u takua me përfaqësues të Agjencisë për mbikëqyrje të financimit kapital të sigurimit pensional.

 

Shkup, 03 nëntor 2022
 

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti dhe rektori i Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL) – Abdylmenaf Bexheti, sot nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi.

 

Shkup, 03 nëntor 2022

Sot, u realizua takim punе ndërmjet ministrit të Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti dhe kryetarit të Sindikatës së Pavarur të Arsimit, Kulturës dhe Shkencës (SASHK) – Jakim Nedellkov.

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 3 nëntor 2022
 
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, sot u takua me përfaqësues të Agjencisë për mbikëqyrje të financimit kapital të sigurimit pensional.

 

Shkup, 03 nëntor 2022
 

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti dhe rektori i Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL) – Abdylmenaf Bexheti, sot nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi.

 

Shkup, 03 nëntor 2022

Sot, u realizua takim punе ndërmjet ministrit të Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti dhe kryetarit të Sindikatës së Pavarur të Arsimit, Kulturës dhe Shkencës (SASHK) – Jakim Nedellkov.

Pages