Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 09 korrik 2018

Ministria për Shoqëri Informatike dhe Administratë organizoi evenimentin e dytë publik për "Partneritetin e Hapur Qeveritar - dialogu me organizatat e shoqërisë qytetare për Planin Nacional Aksional 2018-2020". Qëllimi i evenimentit ishte që të prezantohet Projekt-Plani Aksional për Partneritetin e Hapur Qeveritar i

Shkup, 04 korrik 2018

Zëvendëskryeministri i Qeverisë i obliguar për çështjet ekonomike d-r Koço Angjushev dhe ministri për shoqëri informatike dhe

Shkup, 04 korrik 2018

Ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë Damjan Mançevski, sot është pjesë e takimit të ministrave të ekonomisë në kuadrin e procesit të Berlinit. Takimi është pjesë e një sërë takimesh në kuadër të Samitit të Londrës për vendet e Ballkanit Perëndimor. Për Maqedoninë, është e një rëndësie të veçantë që në këtë

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 26 qershor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski realizoi takim pune me homologun grek ministrin për politikë digjitale, telekomunikim dhe media Nikos Papas. Në takim u bisedua për mundësinë e uljes së çmimeve të roaming-ut ndërmjet Maqedonisë dhe Greqisë. Ministri Mançevski informoi për memorandumin

Shkup, 26 qershor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski realizoi takim pune me Eurokomisaren përgjegjëse për shoqërinë informatike dhe ekonominë Maria Gabriel. Në takim u bisedua për dokumentin e prezantuar nga ana e Komisionit Evropian e cila

Shkup, 25 qershor 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski u drejtua në Kuvendin digjital i cili sot dhe neser do të mbahet në Sofje të Republikës së Bullgarisë. Kuvendi digjital është nën organizimin e Komisionit Evropian dhe Ministrisë për transport, teknologjisë informatike dhe komunikim dhe të

Pages