Shpërndaje:

MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 6 tetor 2022
 
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, sot ne Shkup u takua me ambasadoren e Suedisë, Shkëlqesinë e Saj Ami Larsson Jain, me të cilën u ri konfirmuan raportet e shkëlqyera bilaterale.
Shkup, 6 tetor 2022
 

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, sot u takua me ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar, në Shkup, me Shkëlqesinë e Tij, Matthew Lawson.

 

Shkup, 3 tetor 2022
 
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, sot e priti në takim, Përfaqësuesen e Zyrës së USAID në RMV, znj. Jeri Dible me të cilën biseduan për mundësitë e bashkëpunimit në sferën e digjitalizimit.

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 6 tetor 2022
 
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, sot ne Shkup u takua me ambasadoren e Suedisë, Shkëlqesinë e Saj Ami Larsson Jain, me të cilën u ri konfirmuan raportet e shkëlqyera bilaterale.
Shkup, 6 tetor 2022
 

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, sot u takua me ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar, në Shkup, me Shkëlqesinë e Tij, Matthew Lawson.

 

Shkup, 3 tetor 2022
 
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, sot e priti në takim, Përfaqësuesen e Zyrës së USAID në RMV, znj. Jeri Dible me të cilën biseduan për mundësitë e bashkëpunimit në sferën e digjitalizimit.

Pages