Ministri Aliti në takimin solemn me rastin e Ditës së të Punësuarve Tatimorë

Shkup, 29 nëntor 2022

,,Me ftesë të drejtoreshës së Drejtorisë së të Ardhurave Publike – Sanja Llukarevska, kisha kënaqësinë që të marr pjesë në takimin solemn, të organizuar për nder të Ditës së të Punësuarve Tatimorë.

Adresova urimet e mia për punën e shkëlqyer në implementimin e politikave tatimore dhe për kontributin ndaj të punësuarve tatimorë në ofrimin e shërbimeve të rëndësishme, të cilët iu përgjigjen kërkesave të shërbimeve të përditshmërisë së qytetarëve”, theksoi ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti.

 

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe e Administratës