Ministri Aliti u takua me përfaqësuesit e Sindikatës së Administratës Shtetërore

Shkup, 29 nëntor 2022

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, sot u takua me  përfaqësuesit e Sindikatës së Administratës Shtetërore ku diskutuajn mbi ligjet dhe problematikat që tangojnë nëpunësit administrativ.

Ministri Aliti dëgjoi shqetësimet e tyre dhe i informoi për planet që ofrojnë zgjidhje optimale për të punësuarit në sektor publik.

Ministri ALiti theksoi se me procesin e riorganizimit do të optimizohet dhe harmonizohet  administrata dhe se roli e inputi i sindikatave në këtë proces është shumë i dobishëm, prandaj edhe shprehu gatishmërinë për të bashkëpunuar vazhdimisht që të sjellim zgjidhjet më të mira në krijimin e një administrate efikase.