Ministri Aliti u takua me përfaqësuesit e Agjencisë për mbikëqyrje të financimit kapital të sigurimit pensional
Shkup, 3 nëntor 2022
 

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, sot u takua me përfaqësues të Agjencisë për mbikëqyrje të financimit kapital të sigurimit pensional.

 
 
Në këtë takim të natyrës informuese, u diskutuan a problematikat dhe sfidat aktuale, si dhe për riorganizim e administratës dhe ligjet që janë në interes të përmirësimit të efikasitetit të punës së institucioneve.
 
MSHIA është në gatishmëri të plotë të jap kontributin e saj në çdo veprim që I bën institucionet më efektive , transparente dhe profesionale.