FTESË DREJTUAR MEDIAVE

Të nderuar,

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe e Administratës, më datë 31 tetor 2022, (e hënë), organizon Debat Publik në lidhje me Ligjin e të Punësuarve në Sektorin Publik dhe Ligjin e Nëpunësve Administrativë.

Debati Publik, do të mbahet në ,,Klubin e Deputetëve", me fillim në ora 10:00.

Ftohen mediat për ta ndjekur eventin.