Ministri Aliti mbajti një fjalim në Samitin Botëror për Shoqëri Informatike
Gjenevë, 02.06.2022
 
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti, tashmë disa ditë po merr pjesë në Samitin Botëror për Shoqëri Informatike në Gjenevë.
 
 
 
Në fjalën e tij përshëndetëse, ai informoi për projektet, planet dhe fokusin tonë në sferën e digjitalizimit të administratës.
Njashtu, ministri Aliti, theksoi se shtetet duhet që të angazhohen më shumë në bashkëpunim dhe arritjen e një progresi në infrastrukturën e IT.