Njoftim: Hapja e zyrës ,,Një pikë shërbimi” në Ohër

Të nderuar,

Më datë 20.08. 2021 (e premte), ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, së bashku me kryetarin e komunës së qytetit të Ohrit z.Konstantin Georgieski, do të marrin pjesë në hapjen zyrtare të qendrës së shërbimeve publike - ,,Një pikë shërbimi" në Ohër. 

Lokacioni: Komuna e Ohrit (hyrja e vjetër), në ora 11:00. Pas hapjes do të vijonë deklaratat për mediat.

 

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe e Administratës