Njoftim: Hapja e zyrës ,,Një pikë shërbimi” në Manastir

Të nderuar,

Ju njoftojmë se më datë 17.06.2021, e enjte, Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës - Jeton Shaqiri dhe kryetarja e komunës së Manastirit - Natasha Petrovska, do të marrin pjesë në hapjen e qendrës së shërbimeve publike -“Një pikë shërbimi” në Manastir. Pas hapjes vijojnë deklaratat për mediat. 

Dhënia e deklaratave do të jetë në ora 11:00, në lokacionin “Bezisten” – Manastir.

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës