Politika e përdorimit të "cookies"

Cookies  janë skedarë të vegjël me tekst që gjenden në kompjuterin tuaj, telefonin celular ose pajisje tjera nga faqet e internetit që vizitoni. Këto skedarë teksti mund të lexohen nga faqet e internetit që vizitoni dhe ndihmojnë në identifikimin tuaj kur rihapni faqen përsëri në internet.

Cookies mund të jenë të përhershme ose të përkohshme. Cookies të përhershme mbeten në pajisjen tuaj edhe kur e fikni shfletuesin (jeni jashtë linje), ndërsa ato të përkohshmet fshihen sapo të mbyllni shfletuesin.

Cookies përdoren për më shumë qëllime,  si shembull për të kujtuar aktivitetet dhe preferencat tuaja (përfshirjet, preferencat gjuhësore, madhësia e shkronjave ose mënyra se si shfaqet faqja juaj) për të siguruar përmbajtje të personalizuar / të personalizuar në faqen e internetit dhe për të shfaqur historinë e saj të navigimit.

Pse i përdorim cookies?

Në këtë faqe përdorim cookies për arsyet si në vijim

• Për funksionimin teknik të faqes në internet;

• Të mbaj mend preferencat tuaja për mënyrën         
                            se si shfaqet faqja (preferencat për parametrat e  
                            ekranit), të tilla si kontrasti i ngjyrës ose madhësia  
                            e shkronjave;

• Të mbajmë mend nëse jeni dakord (ose nuk jeni           
                            dakord) me përdorimin tonë të cookies në këtë
                            faqe në internet

 

LLoji

Emri

funkcioni

Data
e skadimit

cookie e nevojshme

Has is

regjistron nëse përdoruesi ka aktivizuar ose
jo JavaScript në shfletuesin

deri në fund të seancës

cookie e nevojshme

styleswitcher[adaptivetheme_subtheme]

 

Mundëson përdorimin e faqes në internet të personave me aftësi të kufizuara

gjithmonë

 

Kontrolli i ,, Cookies,,

Ju mund të fshini të gjitha cookie-t tashmë në pajisjen tuaj dhe mund të personalizoni shumicën e shfletuesve për t'i refuzuar automatikisht.

Nëse e bëni këtë, mund t'ju duhet të rregulloni manualisht preferencat tuaja sa herë që vizitoni faqen e internetit, dhe disa veçori mund të mos funksionojnë.