Të ftuar në emisionin "24 Hapur" në TV24: Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski, dr. Vlladimir Mikiq dhe Micko Duduçki (Masa të jashtëzakonshme për parandalimin e përhapjes së Koronavirusit)