Kryeministri Zaev dhe Ministri Mançevski në hapjen e sallës së shërbimeve publike – “Një pikë shërbimi”

Ju njoftojmë se të mërkurën (20.02.2019) me fillim në ora 13:00, kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, do të marrë pjesë bashkë me ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski në hapjen e sallës së Shërbimeve publike – “Një pikë shërbimi”, pas hapjes vijojnë deklaratat për mediat. 

Lokacioni i sallës ndodhet në rr. Dimitar Vllahov, nr. 4 ndërtesa 1 hyrja 1 (ish Banka Komerciale).