Nënshkirmi i memormandumit për bashkëpunim në mes MSHIA-së, MD-së dhe Akademisë së gjykatësve dhe prokurorëve publik

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës, Ministria e drejtësisë si dhe Akademia e gjykatësve dhe prokurorëve publik “Pavel Shatev” do të nënshkruajnë memorandum për bashkëpunim. 

Nënshkrimi i memorandumit do të ndodhë më 11 shkurt (e hënë) me fillim prej orës 11:00 në Ministrinë e shoqërisë informatike dhe administratës.

Pas nënshkrimit të memorandumit ministri Mançevski, ministrja Prof.dr. Renata Deskoska-Trenevska dhe Prof.dr. Natasha Gaber Damjanovksa do të japin deklarata për mediat.