Lajmërim për fjalim të përbashkët të Bajdevskit dhe Shekerinskës

12 mars 2018, Shkup

Zëvendësministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Aleksandar Bajdevski, dhe ministrja e mbrojtjes Radmilla Shekerinska, do mbajnë fjalim në ngjarjen përfundimtare në kuadër të shënimit të 75 vjetorit nga deportimi i hebrenjve maqedonas. Fjalim do të mban edhe ambasadori i Shtetit të Izraelit në Maqedoni, Dan Orian.

Ngjarja do të mbahet sot në Klubin e deputetëve, me fillim prej orës 16:30.

Ngjarja paraqet konferencën përfundimtare të Bitallonit- Hakatoni i parë në Maqedoni, i cili ka për qëllim në mënyrë inovative, me mjete të informatikës, ta tregoj dhe me këtë ta ringjallë historinë e hebrenjve maqedonas.

 

Мinistria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës