Ministri Mançevski takohet me homologun e tij turk Arslan

27 shkurt 2018, Barcelonë

Ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë, Damjan Mançevski, sot realizoi një takim pune me homologun e tij nga Republika e Turqisë, ministrin për Transport, Çështje Detare dhe Informacion, Ahmet Arslan..

Në takim u bisedua për kushtet për operatorë të tretë celular në Maqedoni dhe për eksperiencat e Turqisë në këtë lëmi. Ministri Mançevski i prezantoi angazhimet e MSHIA-s në pjesën e digjitalizimit të administrates, rritjen e numrit të e-shërbimeve dhe përgatitjen e planit operativ për internet brezgjërë.

Ministri Mançevski takohet me homologun e tij turk Arslan

Ministri Mançevski dhe ministri Arslan janë përkushtuar në bashkëpunimit dhe mbështetje të përbashkët në të ardhmen.

Takimi u realizua në kuadër të kongersit më të madh botëror të celularëve, i cili u mbajt në Barcelonë. Ministri Mançevski është pjesë e kongresit për bisedime për krijimin e kushteve për operatorë të tretë celular në Maqedoni si vend me më pak se tre operatorë në Evropë.

Средба на министерот Манчевски со турскиот колега Арслан

 

Мinistria për Shoqëri Informatike dhe Administratë