Lajmërim për konferencë shtypi

1 shkurt 2018, Shkup

Ministri  i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, dhe drejtori i Bankës Shtetërore në Maqedoni, Marko Mantovanelli, do të mbajnë konferencë të përbashkët për shtyp.

Konferenca për shtyp do të mbahet më 1 shkurt (sot), në orën 13:00, në Klubin e deputetëve

 

Мinistria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës