Një pikë shërbimi

Shkup, 19 dhjetor 2017

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, dhe koordinator i përhershëm i BE-së dhe përfaqësuseja e UNDP-së në Maqedoni Luiza Vinton, do të paraqesin fillimin e projektit “Një pikë shërbimi” dhe fillimin e analizës funksionale horizontale të administratës publike.

Ngjarja do të mbahet më 19 dhjetor (e martë), me fillim prej orës 10:00, në hapësirat e  Bankës Komerciale brenda sporteleve të reja Drejtoria për udhëheqje të librave amë (përballë Gjykatës Kushtetuese).

 

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës