Ministri Mançevski do të mbaj konferencë për shtyp

6 dhjetor 2017, Shkup

Ministri i Shoqerisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski, do të mbaj konferencë për shtyp.

Konferenca për shtyp është caktuar për sot (06.12.2017), me fillim në orën 12:00, në qendrën e medias të Qeverisë së R.M.

Në konferenecën për shtyp ministri Mançevski do ta prezantojë buxhetin e MSHIA-s për vitin 2018.

Marrëdhënie me Publikun pran Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës