Најава

Охрид, 31 септември 2017 година

Почитувани, Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, денеска ќе одржи прес конференција.

Прес конференцијата ќе се одржи со почеток од 14.15 часот во медиа центарот во Владата на РМ.
Го покануваме Вашиот медиум да ја проследи прес конференцијата.

Односи со јавноста при Министерството за информатичко општество и администрација