Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 18 tetor 2021

Iniciativa globale ,Partneriteti i Qeverisjes së Hapur”, në vigjilje të shënimit të 10-të vjetorit, e përcakton 

Podgorica, 13 tetor 2021

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Dr.Jeton Shaqiri po merr pjesë në Samitin digjital në organizim të Këshillit rajonal për bashkëpunim (RCC) në Podgoricë.

Shkup, 08 tetor 2021

Në koordinim të plotë me Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut, i vendosëm qëllimet tona në procesin e digjitalizimit të vendit.

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 18 tetor 2021

Iniciativa globale ,Partneriteti i Qeverisjes së Hapur”, në vigjilje të shënimit të 10-të vjetorit, e përcakton 

Podgorica, 13 tetor 2021

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Dr.Jeton Shaqiri po merr pjesë në Samitin digjital në organizim të Këshillit rajonal për bashkëpunim (RCC) në Podgoricë.

Shkup, 08 tetor 2021

Në koordinim të plotë me Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut, i vendosëm qëllimet tona në procesin e digjitalizimit të vendit.

Pages