Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 5 tetor 2021

Në vigjilje të Samitit Digjital të vendeve të Ballkanit Perëndimor, i cili këtë vit për herë të katërt, do të mbahet në Podgoricë prej më datë 11 deri më datë 13 tetor, sekretarja shtetërore e 

Shkup, 04 tetor 2021

Zëvendësministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Aleksandar Bajdevski, kishte fjalimin e tij në konferencën ndërkombëtare 

Shkup, 30 shtator 2021

Pas përfundimit të të gjitha harmonizimeve teknike, sot me MasterCard-in u dakorduam që të përfundohet integrimin në portalin e e-shërbimeve për një kohë sa më të shkurtër të mundshme. Me këtë, 150,000 qytetarë do ta kenë mundësinë të hapin identitet digjital 

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 18 tetor 2021

Iniciativa globale ,Partneriteti i Qeverisjes së Hapur”, në vigjilje të shënimit të 10-të vjetorit, e përcakton 

Podgorica, 13 tetor 2021

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Dr.Jeton Shaqiri po merr pjesë në Samitin digjital në organizim të Këshillit rajonal për bashkëpunim (RCC) në Podgoricë.

Shkup, 08 tetor 2021

Në koordinim të plotë me Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut, i vendosëm qëllimet tona në procesin e digjitalizimit të vendit.

Pages