Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 23 shtator 2021

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës Dr.Jeton Shaqiri, sot ka pritur në takim përfaqësuesit e “Deutsche Telekom”, të udhëhequr nga z.Mark Vasiq - Drejtorin e çështjeve rregullatore

Shkup, 23 shtator 2021

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Dr.Jeton Shaqiri dhe zëvendëskryeministri për luftën kundër korrupsioni tdhe krimit, zhvillimit të 

Shkup, 22 shtator 2021

“Ministria e Shoqërisë Informatike dhe e Administratës (MSHIA), në koordinim të plotë me kabinetin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, ka vendosur objektivat e saj në procesin e digjitalizimit të vendit. Synojmë që të

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 24 shtator 2021

Takimi i njëmbëdhjetë i Grupit Special mbi Reformat e Administratës Publike (GR RAP) ndërmjet Komisionit Evropian dhe Maqedonisë së Veriut, u mbajt më datë 23 shtator 2021, 

Shkup, 23 shtator 2021

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës Dr.Jeton Shaqiri, sot ka pritur në takim përfaqësuesit e “Deutsche Telekom”, të udhëhequr nga z.Mark Vasiq - Drejtorin e çështjeve rregullatore

Pages