Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 28 shtator 2021

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe e Administratës (MSHIA) është ministria më transparente e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, me 82,24% sipas kritereve të arritura të hulumtimit të

Shkup, 28 shtator 2021

Në seancën e sotme të Qeverisë, u miratua informacioni lidhur me sigurimin e Wi-Fi internetit  shtetëror pa pagesë në hapësira të hapura publike.

Sot, disponueshmëria e Internetit

Shkup, 24 shtator 2021

Takimi i njëmbëdhjetë i Grupit Special mbi Reformat e Administratës Publike (GR RAP) ndërmjet Komisionit Evropian dhe Maqedonisë së Veriut, u mbajt më datë 23 shtator 2021, 

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 28 shtator 2021

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe e Administratës (MSHIA) është ministria më transparente e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, me 82,24% sipas kritereve të arritura të hulumtimit të

Shkup, 28 shtator 2021

Në seancën e sotme të Qeverisë, u miratua informacioni lidhur me sigurimin e Wi-Fi internetit  shtetëror pa pagesë në hapësira të hapura publike.

Sot, disponueshmëria e Internetit

Скопје, 18 октомври 2021

Глобалната иницијатива Отворено владино партнерство, во пресрет на одбележувањето на својата 10-годишнина, ја воведува Наградата за Отворена влада, со цел да ги препознае највлијателните заложби од ова партнерство, кои значително и во пракса го подобрија животот на луѓето или квалитетот на демократијата.

Гласањето е отворено од 18 до 22 октомври 2021 година

Pages