Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

NJOFTIM PËR SHTYP

2 nëntor 2020

Javën e kaluar, më datë 29.10.2020-të, grupi punues pranë Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, i shqyrtoi aplikacionet e dorëzuara për programin „Huawei Seeds for the future 2020“, dhe për pjesëmarrës i përcaktoi studentët, siç vijon:

Tiranë, 02 nëntor 2020

Sot, Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri, mori pjesë në takimin ministror të mbajtur në suaza të 

Shkup, 30 tetor 2020

Në suaza të iniciativës globale ,,Partneriteti i Qeverisjes së Hapur”, më datë 29 tetor 2020-të, u mbajtën takime informative online, për edukim gjatë përgatitjes së Planit të pestë Nacional Aksional për ,,Partneritetin

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 6 nëntor 2020

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, mori pjesë në takimin e njëmbëdhjetë të Këshillit drejtues të ReSPA-së në nivel ministror, i cili u mbajt ,,online”. Në fokus të takimit ishte njohja e punës së Shkollës Rajonale për 

Shkup, 4 nëntor 2020

Përvojat dhe njohuritë sllovake, në aspekt të digjitalizimit të administratës publike, ishin në fokus të takimit të sotëm të punës ndërmjet ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri dhe ambasadorit të Republikës

2 nëntor 2020

Javën e kaluar, më datë 29.10.2020-të, grupi punues pranë Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, i shqyrtoi aplikacionet e dorëzuara për programin „Huawei Seeds for the future 2020“, dhe për pjesëmarrës i përcaktoi studentët, siç vijon:

Pages