Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 20 maj 2022

Sot ministri Aliti e përshëndeti punën e suksesshme dhe të mundimshme që është arritur deri më tani me Grupin punues për siguri kibernetike të infrastrukturës kritike, ku iu falënderua ekipit të USAID CIDR-DAI për ndihmën dhe përkrahjen teknike dhe ekspertuese.

Shkup, 18 maj 2022

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti, sot kishte fjalimin hyrës në Konferencën Ndërkombëtare të të Dhënave të Hapura, me temë: ,,Të dhënat dhe kultura e hapjes”, organizuar nga Fondacioni për Internet dhe Shoqëri ,,Metamorfozis“, në suaza të projektit të USAID-it për pjesëmarrje qytetare.

Ohër, 17 maj 2022

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti, sot morri pjesë në ,,Konferencën Ndërkombëtare Rregullatore 2022” në Ohër, nën organizimin e Agjencisë së Komunikimeve Elektronike (AKE).

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 20 maj 2022

Sot ministri Aliti e përshëndeti punën e suksesshme dhe të mundimshme që është arritur deri më tani me Grupin punues për siguri kibernetike të infrastrukturës kritike, ku iu falënderua ekipit të USAID CIDR-DAI për ndihmën dhe përkrahjen teknike dhe ekspertuese.

Shkup, 18 maj 2022

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti, sot kishte fjalimin hyrës në Konferencën Ndërkombëtare të të Dhënave të Hapura, me temë: ,,Të dhënat dhe kultura e hapjes”, organizuar nga Fondacioni për Internet dhe Shoqëri ,,Metamorfozis“, në suaza të projektit të USAID-it për pjesëmarrje qytetare.

Ohër, 17 maj 2022

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Admirim Aliti, sot morri pjesë në ,,Konferencën Ndërkombëtare Rregullatore 2022” në Ohër, nën organizimin e Agjencisë së Komunikimeve Elektronike (AKE).

Pages