Работна средба на министерот Алити со извршниот директор на компанијата А1 Македонија

Скопје, 06 април 2022

Министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити денеска оствари работна средба со извршниот директор на компанијата ,,А1 Македонија“, Методија Мирчев.

На средбата се разговараше за развојот на телекомуникациските услуги, телекомуникациската инфраструктура, како и за новите напредни дигитални решенија кои се исклучително важни за олеснување на животот на граѓаните.

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form

» Стратегија за отворени податоци 2018-2020

» Национална стратегија за сајбер безбедност на Република Северна Македонија 2018 - 2022

» Стратегија за реформа на јавната администрација 2018-2022 година (лектура во тек)

» Акциски план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Нацрт Годишен извештај за спроведување на акцискиот план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2021 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2020 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2019 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2018 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2017 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2016 година

» Водич за давање повратна информација до јавноста за резултатите од процесите на подготовка на закони