Најава: Отворање на „Една точка за услуги“ во Охрид

Почитувани,

На 20.08. 2021 (петок), министерот за информатичко општество и администрација  Јетон Шаќири заедно со градоначалникот на Охрид, г -дин Константин Георгиески ќе присуствуваат на официјалното отворање на центарот за јавни услуги -“Една точка за услуги” во Охрид.

Локација: Општина Охрид (стариот влез). Време: 11 часот. По отворањето следат изјави за медиуми

 

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form

» Стратегија за отворени податоци 2018-2020

» Национална стратегија за сајбер безбедност на Република Северна Македонија 2018 - 2022

» Стратегија за реформа на јавната администрација 2018-2022 година (лектура во тек)

» Акциски план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Нацрт Годишен извештај за спроведување на акцискиот план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2021 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2020 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2019 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2018 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2017 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2016 година

» Водич за давање повратна информација до јавноста за резултатите од процесите на подготовка на закони