Најава: Отворање на канцеларија ,, Една точка за услуги” во Битола

Почитувани,

Ве известуваме дека на 17.06.2021 година, четврток, Министерот за информатичко општество иадминистрација Јетон Шаќири заедно со градоначалничката на општина Битола, Наташа Петровска ќе присуствуваат на отворањето на центарот за јавни услуги -“Една точка за услуги” во Битола. По отворањето следат изјави за медиуми.

Изјавите ќе бидат  во 11:00 часот на  локација “Безистен” – Битола.

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form

» Стратегија за отворени податоци 2018-2020

» Национална стратегија за сајбер безбедност на Република Северна Македонија 2018 - 2022

» Стратегија за реформа на јавната администрација 2018-2022 година (лектура во тек)

» Акциски план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Нацрт Годишен извештај за спроведување на акцискиот план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2022 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2021 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2020 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2019 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2018 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2017 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2016 година

» Водич за давање повратна информација до јавноста за резултатите од процесите на подготовка на закони