Министерот Јетон Шаќири се сретна со претседателот на ССМ Дарко Димовски

Скопје, 23 септември 2020

На денешната средба со претставниците на Сојузот на Синдикати на Македонија (ССМ), заедно со актуелниот претседател Дарко Димовски, разговаравме за реформите во јавната администрација и дигитализацијата, што се во фокусот на работата на нашето министерство.

Средбата беше посветена на запознавање и претставување на можностите за меѓусебна соработка, која ќе продолжи и во иднина.

Министерство за информатичко општество и администрација

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form