Гостување на министерот Дамјан Манчевски во емисијата „Само Вистина“ на Канал 5 ТВ, дебата со дополнителниот заменик министер Невенка Стаменковска Стојковски

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form