Сподели:

Гостување во емисијата „Отворено на Алфа“: Мала и ефикасна, а не партизирана администрација-Алфа ТВ

Скопје, 16 мај 2019 год.

 

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form